Veelgestelde

Vragen

Home
Wat zijn de prijzen van jullie domes?

QuickSpace levert een complete service, waarbij de domes en structuren op locatie door ons team geplaatst worden en na het event weer worden afgebouwd. Wij sturen u op verzoek graag onze prijs en productlijst waar je een compleet overzicht hebt van alle huurprijzen. Heb je al informatie over de locatie en de duur van het event? Als je dat aan ons laat weten kunnen we vrijblijvend een offerte opstellen.

Zijn jullie domes ook met deuren te voorzien?

Een deel van onze modellen kan voorzien worden van glazen deuren. Hiermee krijgt de structuur een verbeterde geluidsdichtheid en draagt het tevens bij aan een chiquere uitstraling van de structuur.

Ben je benieuwd welke structuren met een deursysteem kunnen worden voorzien? Vraag dan vrijblijvend onze product en prijslijst op.

Hoe snel kunnen jullie domes worden geïnstalleerd?

Een van de voordelen van onze domes en andere opblaasbare structuren is dat ze zeer snel geïnstalleerd en afgebouwd kunnen worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een event in de ochtend op te bouwen, zodat je de locatie niet al een dag eerder hoeft te huren. Ook zou het kunnen om een event tijdens bijvoorbeeld de middagpauze om te bouwen van plenair, naar verschillende subsessies in domes.

Ook voor event locaties heeft dit grote voordelen, omdat er korter beslag wordt gelegd op de ruimte en er efficiënter kan worden opgegaan met de verhuurbare hallen.

Leveren jullie naast de domes ook de inrichting?

Wij focussen ons geheel op de dome structuren en de LED verlichting, waarmee de structuren in een gewenste kleur uitgelicht kunnen worden. Wij verzorgen niet de AV en eventuele andere inrichting zoals stoelen en podia. Dit wordt meestal door gespecialiseerde bedrijven verzorgd.

Hoeveel tijd van te voren moet ik domes bij jullie reserveren?

We snappen dat je graag zo lang mogelijk flexibel blijft met de reservering van de domes, zodat je jouw bestelling kan laten meebewegen met de behoefte van het event. Gelukkig beschikken we over ruime voorraden van iedere type dome, zodat dit doorgaans ook geen probleem is. Een aanpassing enkele dagen voor het event is dan nog mogelijk.

Uiteraard zijn er altijd de standaard drukke event weken, waarbij we wel graag zo vroeg mogelijk een definitieve reserving zouden hebben.

Wat hebben jullie van ons nodig om de domes te kunnen opbouwen?

Om onze domes te kunnen installeren hebben we in feite alleen een 230v stroomaansluiting nodig op de plaats waar de dome komt te staan. In de voorbereiding van het event zal ons technische team met jullie contact zoeken om de opstelling en plattegrond te bespreken en eventuele verdere vragen te beantwoorden.

Waar leveren jullie zoal?

QuickSpace levert haar domes en structuren in principe wereldwijd. Onze focus ligt op Europa, maar we zijn bijvoorbeeld ook te vinden in de USA.

Zijn jullie domes ook te koop?

Wij werken uitsluitend met verhuur. Dit komt omdat onze klanten doorgaans geheel flexibel willen blijven, en op het ene event een totaal andere behoefte aan dome structuren hebben dan op het volgende event. Hierdoor loont het zich niet zelf domes aan te schaffen, te onderhouden en tussentijds ergens op te slaan.

Waar kun je domes voor gebruiken?

Voor domes bestaan verschillende toepassingen. Domes kunnen gebruikt worden voor het creëren van tijdelijke ruimtes. In deze ruimtes kunnen bijvoorbeeld presentaties of workshops gegeven worden. Ook kunnen domes gebruikt worden om product lanceringen in plaats te laten vinden, of kunnen ze gebruikt worden als een unieke beursstand.

Op onze toepassingen pagina, vind je meer informatie over de verschillende toepassingen van domes.

Wat is een dome?

Een (opblaasbare) dome is een structuur die door middel van luchtstromen een bepaalde vorm aanneemt. Normaal gesproken duidt een dome op een koepelvormige structuur, maar vaak wordt de term ook breder gebruikt voor structuren met een andere vormgeving, zoals vierkante of rechthoekige structuren.

Een dome wordt doorgaans gebruikt om een ruimte te creëren, waarin bepaalde activiteiten kunnen plaatsvinden. Domes bestaan in uiteenlopende maten. Grote domes worden bijvoorbeeld gebruikt om indoor sportwedstrijden te laten plaatsvinden. Kleinere domes worden bijvoorbeeld toegepast om presentaties of workshops in te geven.

Zoek je meer informatie over de mogelijkheden van domes? Bekijk dan eens de pagina over dome tenten.

Contact

Vul ons contactformulier in of pak de telefoon. Een van onze experts neemt dan binnen enkele uren contact met je op.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Contact Quickspace

Bellen met

QuickSpace

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Offerte

aanvragen

Stuur ons een offerte aanvraag, en wij sturen u normaliter binnen 24 uur een offerte toe.