Opblaasbare presentatiewand
No items found.
Home
Toepassingen
Presentatiewanden

Opblaasbare presentatiewanden

Flexibel, effectief met een eigentijds design

QuickSpace presentatiewanden bieden een grote flexibiliteit in ontwerp, waardoor presentatieruimtes gemakkelijk kunnen worden aangepast aan specifieke zakelijke behoeften.

Opblaasbare presentatiewand

Presentatiewanden met flexibiliteit en optimale akoestiek

QuickSpace presentatiewanden bieden een grote flexibiliteit in ontwerp, waardoor presentatieruimtes gemakkelijk kunnen worden aangepast aan specifieke zakelijke behoeften. Dit maakt het mogelijk om een dynamische en op maat gemaakte presentatieomgeving te creëren.

Het lichte en flexibele ontwerp maakt het eenvoudig om dynamische presentatieruimtes te creëren, terwijl het ontwerp met verschillende luchtlagen een optimale akoestiek en geluidsdemping waarborgt.

Of het nu gaat om corporate presentaties, productlanceringen of zakelijke exposities, onze  presentatiewanden bieden niet alleen veelzijdigheid, maar ook een gedenkwaardige visuele ervaring die jouw presentatie onderscheidt en impact geeft.

Snellere installatie en demontage

Dankzij hun lichte gewicht en eenvoudige opblaasbare ontwerp kunnen deze wanden snel worden geïnstalleerd en afgebroken. Dit bespaart kostbare tijd bij het voorbereiden en afsluiten van zakelijke evenementen.

Opblaasbare wand voor presenatatie
Opblaasbare presentatiewand met logo

Merken en logo's integreren

De wanden bieden verschillende mogelijkheid om merken, logo's en bedrijfsboodschappen naadloos te integreren. Dit versterkt niet alleen de merkidentiteit, maar creëert ook een consistente visuele uitstraling die de aandacht van het publiek trekt.

Lees onze

reviews

Messe Düsseldorf
|

Zoals altijd was alles geweldig, de op- en afbouwploeg was uitstekend, we zullen graag weer boeken.

PWC
|

De domes zijn erg positief ontvangen! Mensen vonden het leuk om eens wat anders mee te maken in een ruimte dan de standaardsetting. Dit nodigde ook uit tot meer interactie en meer creativiteit, precies wat we wilde bereiken. Daarnaast functioneerde de scheidingswanden ook perfect.

Kortom, wij zijn heel bij! Dus we zullen vast en zeker in de toekomst nog eens bij jullie aankloppen.

Ahoy
|

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

Van Nelle Fabriek
|

Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer.

Gia Centre
|

QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten.

Docks Dome
|
Martine van Riel

Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer.

De Kromhout Hal
|

Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit!

Definieer uw

ruimte

QuickSpace beschikt over een zeer ruime voorraad diverse modellen, zodat wij nagenoeg voor iedere vraag een passende oplossing kunnen bieden.
Een groot deel van onze modellen is modulair, waardoor er ook unieke designs gecreëerd kunnen worden naast onze standaard modellen.

Al benieuwd naar onze oplossingen?
Quickspace brochureQuickspace brochureQuickspace brochure

Contact

Vul ons contactformulier in of pak de telefoon. Een van onze experts neemt dan binnen enkele uren contact met je op.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Contact Quickspace

Bellen met

QuickSpace

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Offerte

aanvragen

Stuur ons een offerte aanvraag, en wij sturen u normaliter binnen 24 uur een offerte toe.