Home
Professionele Domzelt

Professionele Domzelt voor events

Ontdek de voordelen van opblaasbaar design

Domzelt op event
Domzelt op congres
Domzelt
No items found.

Een ruime keus aan Domzelten

Wij bieden een ruim assortiment aan opblaasbare Domzelten. Onze domes zijn beschikbaar in verschillende formaten en designs, van 1 tot aan 1000+ personen

Onze

domes voor verhuur

Alle modellen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
16 - 40
N.V.T.
Schakelbaar
0 - 2
1 - 2
4 - 28
8 - 140
10 - 16
12 - 40
20 - 250
40 – 50

Domzelten hebben een aantal unieke voordelen

 1. Ruimtelijk gevoel: Door het koepelvormige ontwerp bieden Domzelten een gevoel van ruimte en openheid. Dit kan vooral handig zijn in binnenruimtes met beperkte afmetingen, zoals tentoonstellingsruimtes, beurzen, of congressen.
 2. Esthetische aantrekkingskracht: Het unieke ontwerp van een Domzelt kan visueel aantrekkelijk zijn en een interessante toevoeging vormen aan de architectuur of inrichting van een ruimte.
 3. Akoestische eigenschappen: Door de ronde vorm van een Domzelt kunnen geluidsgolven op natuurlijke wijze worden verspreid en gereflecteerd, waardoor de akoestiek in de ruimte kan verbeteren. Dit kan handig zijn in bijvoorbeeld vergaderruimtes of muziekstudio's.
 4. Flexibiliteit in gebruik: Domzelten kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals tentoonstellingen, workshops, meditatieruimtes, of zelfs als tijdelijke huisvesting bij evenementen. Ze bieden flexibiliteit omdat ze relatief eenvoudig kunnen worden opgezet en afgebroken.
 5. Lichtinval: Afhankelijk van het ontwerp kunnen Domzelten natuurlijk licht binnenlaten door transparante of doorschijnende materialen te gebruiken in het dak of de wanden. Dit kan helpen om een heldere en uitnodigende sfeer te creëren in de ruimte.


Al met al bieden Domzelten verschillende voordelen, waaronder ruimtelijk gevoel, esthetische aantrekkingskracht, akoestische eigenschappen, flexibiliteit in gebruik en de mogelijkheid om natuurlijk licht binnen te laten. Deze eigenschappen maken ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen binnen verschillende indooromgevingen.

Voordelen

 • Brandveiligheid certificering
  Brandveiligheid certificering
  Al onze structuren zijn voorzien van de juiste brandveiligheid certificering, zoals B1 of M1
  Duurzaam en circulair
  Duurzaam en circulair
  Reduceer CO2 uitstoot en veroorzaak geen afvalstromen
  Optimale akoestiek en geluidsdemping
  Optimale akoestiek en geluidsdemping
  Geen geluidsoverdracht tussen groepen personen
  Met LED in allerlei kleuren te verlichten
  Met LED in allerlei kleuren te verlichten
  Verlicht de structuur in een gewenste kleur, voor de perfecte ambiance
  Geen geluid van ventilatoren
  Geen geluid van ventilatoren
  Stilte en privacy voor optimale omstandigheden
  Optioneel met deursysteem
  Optioneel met deursysteem
  Vergroot privacy en akoestiek met een glazen deursysteem
  Minimale montage- en demontagetijd
  Minimale montage- en demontagetijd
  Bespaar tijd en geld door snelle installatie en demontage
  Ruimtes voor 1 tot 1000+ personen
  Ruimtes voor 1 tot 1000+ personen
  Wij bieden designs en maten voor iedere vraag

Geschikte toepassingen

Catering area
Decoratie voor eventlocaties
Eye-catcher op events
Product presentaties
Lounge area
Silent disco
Workshopruimte
Beursstand
Break-out ruimte
Presentatieruimte
Opdelen grote evenementenhallen
Cursusruimte
Studie ruimte

Meer informatie over

Domzelten

Ontvang onze productbrochures, prijslijst en een persoonlijk vrijblijvend advies
Quickspace brochureQuickspace brochureQuickspace brochure
Hoe snel kunnen jullie domes worden geïnstalleerd?

Een van de voordelen van onze domes en andere opblaasbare structuren is dat ze zeer snel geïnstalleerd en afgebouwd kunnen worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een event in de ochtend op te bouwen, zodat je de locatie niet al een dag eerder hoeft te huren. Ook zou het kunnen om een event tijdens bijvoorbeeld de middagpauze om te bouwen van plenair, naar verschillende subsessies in domes.

Ook voor event locaties heeft dit grote voordelen, omdat er korter beslag wordt gelegd op de ruimte en er efficiënter kan worden opgegaan met de verhuurbare hallen.

Leveren jullie naast de domes ook de inrichting?

Wij focussen ons geheel op de dome structuren en de LED verlichting, waarmee de structuren in een gewenste kleur uitgelicht kunnen worden. Wij verzorgen niet de AV en eventuele andere inrichting zoals stoelen en podia. Dit wordt meestal door gespecialiseerde bedrijven verzorgd.

Waar kun je domes voor gebruiken?

Voor domes bestaan verschillende toepassingen. Domes kunnen gebruikt worden voor het creëren van tijdelijke ruimtes. In deze ruimtes kunnen bijvoorbeeld presentaties of workshops gegeven worden. Ook kunnen domes gebruikt worden om product lanceringen in plaats te laten vinden, of kunnen ze gebruikt worden als een unieke beursstand.

Op onze toepassingen pagina, vind je meer informatie over de verschillende toepassingen van domes.

Hoeveel tijd van te voren moet ik domes bij jullie reserveren?

We snappen dat je graag zo lang mogelijk flexibel blijft met de reservering van de domes, zodat je jouw bestelling kan laten meebewegen met de behoefte van het event. Gelukkig beschikken we over ruime voorraden van iedere type dome, zodat dit doorgaans ook geen probleem is. Een aanpassing enkele dagen voor het event is dan nog mogelijk.

Uiteraard zijn er altijd de standaard drukke event weken, waarbij we wel graag zo vroeg mogelijk een definitieve reserving zouden hebben.

Wat hebben jullie van ons nodig om de domes te kunnen opbouwen?

Om onze domes te kunnen installeren hebben we in feite alleen een 230v stroomaansluiting nodig op de plaats waar de dome komt te staan. In de voorbereiding van het event zal ons technische team met jullie contact zoeken om de opstelling en plattegrond te bespreken en eventuele verdere vragen te beantwoorden.

Wat is een dome?

Een (opblaasbare) dome is een structuur die door middel van luchtstromen een bepaalde vorm aanneemt. Normaal gesproken duidt een dome op een koepelvormige structuur, maar vaak wordt de term ook breder gebruikt voor structuren met een andere vormgeving, zoals vierkante of rechthoekige structuren.

Een dome wordt doorgaans gebruikt om een ruimte te creëren, waarin bepaalde activiteiten kunnen plaatsvinden. Domes bestaan in uiteenlopende maten. Grote domes worden bijvoorbeeld gebruikt om indoor sportwedstrijden te laten plaatsvinden. Kleinere domes worden bijvoorbeeld toegepast om presentaties of workshops in te geven.

Zoek je meer informatie over de mogelijkheden van domes? Bekijk dan eens de pagina over dome tenten.

Waar leveren jullie zoal?

QuickSpace levert haar domes en structuren in principe wereldwijd. Onze focus ligt op Europa, maar we zijn bijvoorbeeld ook te vinden in de USA.

Wat zijn de prijzen van jullie domes?

QuickSpace levert een complete service, waarbij de domes en structuren op locatie door ons team geplaatst worden en na het event weer worden afgebouwd. Wij sturen u op verzoek graag onze prijs en productlijst waar je een compleet overzicht hebt van alle huurprijzen. Heb je al informatie over de locatie en de duur van het event? Als je dat aan ons laat weten kunnen we vrijblijvend een offerte opstellen.

Zijn jullie domes ook te koop?

Wij werken uitsluitend met verhuur. Dit komt omdat onze klanten doorgaans geheel flexibel willen blijven, en op het ene event een totaal andere behoefte aan dome structuren hebben dan op het volgende event. Hierdoor loont het zich niet zelf domes aan te schaffen, te onderhouden en tussentijds ergens op te slaan.

Zijn jullie domes ook met deuren te voorzien?

Een deel van onze modellen kan voorzien worden van glazen deuren. Hiermee krijgt de structuur een verbeterde geluidsdichtheid en draagt het tevens bij aan een chiquere uitstraling van de structuur.

Ben je benieuwd welke structuren met een deursysteem kunnen worden voorzien? Vraag dan vrijblijvend onze product en prijslijst op.

Lees onze

reviews

Messe Düsseldorf
|

Zoals altijd was alles geweldig, de op- en afbouwploeg was uitstekend, we zullen graag weer boeken.

PWC
|

De domes zijn erg positief ontvangen! Mensen vonden het leuk om eens wat anders mee te maken in een ruimte dan de standaardsetting. Dit nodigde ook uit tot meer interactie en meer creativiteit, precies wat we wilde bereiken. Daarnaast functioneerde de scheidingswanden ook perfect.

Kortom, wij zijn heel bij! Dus we zullen vast en zeker in de toekomst nog eens bij jullie aankloppen.

Ahoy
|

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

Van Nelle Fabriek
|

Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer.

Gia Centre
|

QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten.

Docks Dome
|
Martine van Riel

Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer.

De Kromhout Hal
|

Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit!

Recente

projecten

Alle projecten
70-75
20 - 25
50 - 60
85 - 95
120 - 140
140 - 160
190 - 210
230 - 250
130 - 140
90 - 100
18 - 22
26 - 30
10 - 12
36 - 40
48 - 54
68-72
68 - 72
66 - 72
16 - 40
30 - 34
65 - 70
160 - 180
4 - 8
N.V.T.
10 - 16
Schakelbaar
12 - 16
0 - 2
18 - 22
1 - 2
20 - 25
4 - 28
24 - 28
8 - 140
35 - 40
10 - 16
40 - 45
12 - 40
40 - 50
20 - 250
60 - 66
40 – 50
70 - 75
85 - 95
90 - 100
100 - 120
120 - 140
140 - 160
190 - 210
230 - 250

Contact

Vul ons contactformulier in of pak de telefoon. Een van onze experts neemt dan binnen enkele uren contact met je op.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Contact Quickspace

Bellen met

QuickSpace

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Offerte

aanvragen

Stuur ons een offerte aanvraag, en wij sturen u normaliter binnen 24 uur een offerte toe.