Looppaden van opblaasbare wanden
Looppaden met wanden op events
No items found.
Home
Toepassingen
Looppaden

Unieke looppaden maken op events

Gestroomlijnde loopervaringen met onze opblaasbare wanden

Maak unieke looppaden op uw event of congres met onze opblaasbare wanden, ontworpen om ruimtes te transformeren.

Opblaasbare wand als looppad

Ruimtelijke transformator bij events

Maak unieke looppaden op uw event of congres met onze opblaasbare wanden, ontworpen om ruimtes te transformeren. Het flexibele en lichte ontwerp maakt het mogelijk om aangepaste routes te creëren, waardoor bezoekers een gestructureerde en aangename doorloop ervaren.

Geschikt voor diverse omgevingen, van zakelijke evenementen tot beurzen, bieden de opblaasbare wanden een veelzijdige oplossing voor het creëren van effectieve looppaden.

Met aanpasbare verlichting en brandingopties vormen deze looppaden niet alleen een functioneel aspect, maar ook een professionele en visueel aantrekkelijke route voor deelnemers.

Flexibel ontwerp met opblaasbare wanden

Het lichte en flexibele ontwerp van opblaasbare wanden biedt een ongekende mate van creatieve vrijheid. Evenementorganisatoren kunnen aangepaste routes creëren die zich naadloos aanpassen aan de specifieke behoeften en doelstellingen van verschillende gelegenheden. Dit geeft een zeer adaptieve dimensie aan de ruimtelijke planning.

Looppaden maken op events
Opblaasbare wand als looppad op event

Veelzijdigheid

De veelzijdigheid van opblaasbare wanden maakt ze geschikt voor een breed scala aan omgevingen, waaronder zakelijke evenementen, beurzen, tentoonstellingen en meer. Deze aanpasbaarheid vergroot de bruikbaarheid van de wandsystemen voor het maken van looppaden en maakt ze geschikt voor verschillende contexten.

Opblaasbare wanden bieden daarnaast een uitstekende kans voor branding. Bedrijfslogo's, kleuren en boodschappen kunnen opvallend worden geïntegreerd, waardoor de merkidentiteit wordt versterkt en een consistente visuele uitstraling wordt gecreëerd.

Lees onze

reviews

Messe Düsseldorf
|

Zoals altijd was alles geweldig, de op- en afbouwploeg was uitstekend, we zullen graag weer boeken.

PWC
|

De domes zijn erg positief ontvangen! Mensen vonden het leuk om eens wat anders mee te maken in een ruimte dan de standaardsetting. Dit nodigde ook uit tot meer interactie en meer creativiteit, precies wat we wilde bereiken. Daarnaast functioneerde de scheidingswanden ook perfect.

Kortom, wij zijn heel bij! Dus we zullen vast en zeker in de toekomst nog eens bij jullie aankloppen.

Ahoy
|

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

Van Nelle Fabriek
|

Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer.

Gia Centre
|

QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten.

Docks Dome
|
Martine van Riel

Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer.

De Kromhout Hal
|

Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit!

Definieer uw

ruimte

QuickSpace beschikt over een zeer ruime voorraad diverse modellen, zodat wij nagenoeg voor iedere vraag een passende oplossing kunnen bieden.
Een groot deel van onze modellen is modulair, waardoor er ook unieke designs gecreëerd kunnen worden naast onze standaard modellen.

Al benieuwd naar onze oplossingen?
Quickspace brochureQuickspace brochureQuickspace brochure

Contact

Vul ons contactformulier in of pak de telefoon. Een van onze experts neemt dan binnen enkele uren contact met je op.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Contact Quickspace

Bellen met

QuickSpace

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Offerte

aanvragen

Stuur ons een offerte aanvraag, en wij sturen u normaliter binnen 24 uur een offerte toe.