Room in Room oplossingen voor events
Room in Room oplossing
No items found.
Home
Toepassingen
Room-In-Room oplossingen

Room-in-Room oplossingen

Eenvoudig ruimtes creëren in hallen en gebouwen

QuickSpace creëert en vervaardigt snel te installeren tijdelijke structuren en domes die naadloos in bestaande ruimtes passen. Of het nu gaat om het opdelen van een grote ruimte in verschillende kleinere zones of om een unieke sfeer te creëren, onze ruimtes zijn verkrijgbaar in diverse formaten en ontwerpen.

Room in Room oplossing voor events

Snelle installatie en demontage

Onze room-in-room oplossingen worden in een handomdraai opgebouwd en afgebroken, waardoor een groot vertrek snel en efficiënt kan worden verdeeld in meerdere kleinere ruimtes. Dit bespaart niet alleen aanzienlijke tijd en kosten, maar biedt ook de flexibiliteit om dit bijvoorbeeld 's nachts te realiseren.

Daarnaast bestaat met QuickSpace de mogelijkheid om gedurende een event zelf bijvoorbeeld een plenaire ruimte in korte tijd te veranderen in een ruimte met verschillende workshop ruimtes. Hierdoor kunnen eventlocaties zelfs meerdere functies op een dag krijgen.

Optimale akoestiek

Geluidsdichtheid en akoestiek zijn essentiële overwegingen bij de ontwerpen van QuickSpace room-in-room oplossingen, en met name belangrijk in levendige omgevingen zoals beurzen en congressen. Door unieke ontwerpen, gebruik van verschillende luchtlagen en door optionele toepassing van deursystemen creeren we een zo optimaal mogelijke akoestiek binnen in onze structuren.

Subruimtes op een event
Domes op een event

Innovatieve uitstraling

De vernieuwende uitstraling van onze room-in-room oplossingen draagt bij aan een inspirerende omgeving. Geen standaard lokalen, maar eerder een innovatieve setting waar deelnemers aan workshops worden aangemoedigd en geïnspireerd om actief bij te dragen aan de inhoud. Onze ruimtes kunnen met behulp van LED-verlichting een unieke sfeer bewerkstelligen, in elke gewenste kleur, passend bij bijvoorbeeld jouw huisstijlkleuren.

Lees onze

reviews

Messe Düsseldorf
|

Zoals altijd was alles geweldig, de op- en afbouwploeg was uitstekend, we zullen graag weer boeken.

PWC
|

De domes zijn erg positief ontvangen! Mensen vonden het leuk om eens wat anders mee te maken in een ruimte dan de standaardsetting. Dit nodigde ook uit tot meer interactie en meer creativiteit, precies wat we wilde bereiken. Daarnaast functioneerde de scheidingswanden ook perfect.

Kortom, wij zijn heel bij! Dus we zullen vast en zeker in de toekomst nog eens bij jullie aankloppen.

Ahoy
|

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

Van Nelle Fabriek
|

Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer.

Gia Centre
|

QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten.

Docks Dome
|
Martine van Riel

Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer.

De Kromhout Hal
|

Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit!

Definieer uw

ruimte

QuickSpace beschikt over een zeer ruime voorraad diverse modellen, zodat wij nagenoeg voor iedere vraag een passende oplossing kunnen bieden.
Een groot deel van onze modellen is modulair, waardoor er ook unieke designs gecreëerd kunnen worden naast onze standaard modellen.

Al benieuwd naar onze oplossingen?
Quickspace brochureQuickspace brochureQuickspace brochure

Contact

Vul ons contactformulier in of pak de telefoon. Een van onze experts neemt dan binnen enkele uren contact met je op.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Contact Quickspace

Bellen met

QuickSpace

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Offerte

aanvragen

Stuur ons een offerte aanvraag, en wij sturen u normaliter binnen 24 uur een offerte toe.