Dome als silent disco ruimte
No items found.
Home
Toepassingen
Silent disco

Silent disco dome

Ontdek de magie van Silent Disco in onze unieke domes

Ontdek de magie van een Silent Disco in onze unieke domes. Transformeer een gewoon feest in een buitengewone ervaring met onze Silent Disco dome, waar de de bijzondere omgeving van de dome de Silent Disco een extra impuls geeft.

Dome als silent disco

De perfecte (geluids)omgeving

Deze speciale silent disco dome biedt niet alleen een perfecte geluidsomgeving, maar zorgt er ook voor dat de energie en opwinding binnen blijven. De dome omgeving met bijbehorende lichteffecten zorgt voor een unieke atmosfeer.

Met individuele draadloze hoofdtelefoons kun je kiezen uit verschillende muziekkanalen, waardoor elke gast zijn eigen dansavontuur kan creëren.

Aantrekkingskracht met intimiteit

Laat je gasten onderdompelen in een unieke ervaring, waar de combinatie van de opwindende Silent Disco en de intimiteit van onze dome een onvergetelijk evenement zal creëren. Onze silent disco domes zorgen een unieke visuele aantrekkingskracht en wekken de nieuwsgierigheid van uw publiek, en aan de andere kant biedt het geen enkele overlast voor de rest van uw event.

Silent disco in een dome
Een dome voor silent disco

Snel te installeren en demonteren

De Silent Disco dome is eenvoudig en snel te installeren. Hierdoor is het mogelijk de dome pas later op het event te installeren, waardoor er overdag ruimte beschikbaar blijft voor andere onderdelen van het event. Zo is het mogelijk de dome bijvoorbeeld tijdens lunch of dinner te installeren.
Na het event kan de dome snel worden afgebouwd, zodat de hal snel weer vrij is voor andere activiteiten.

Lees onze

reviews

Messe Düsseldorf
|

Zoals altijd was alles geweldig, de op- en afbouwploeg was uitstekend, we zullen graag weer boeken.

PWC
|

De domes zijn erg positief ontvangen! Mensen vonden het leuk om eens wat anders mee te maken in een ruimte dan de standaardsetting. Dit nodigde ook uit tot meer interactie en meer creativiteit, precies wat we wilde bereiken. Daarnaast functioneerde de scheidingswanden ook perfect.

Kortom, wij zijn heel bij! Dus we zullen vast en zeker in de toekomst nog eens bij jullie aankloppen.

Ahoy
|

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

Van Nelle Fabriek
|

Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer.

Gia Centre
|

QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten.

Docks Dome
|
Martine van Riel

Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer.

De Kromhout Hal
|

Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit!

Definieer uw

ruimte

QuickSpace beschikt over een zeer ruime voorraad diverse modellen, zodat wij nagenoeg voor iedere vraag een passende oplossing kunnen bieden.
Een groot deel van onze modellen is modulair, waardoor er ook unieke designs gecreëerd kunnen worden naast onze standaard modellen.

Al benieuwd naar onze oplossingen?
Quickspace brochureQuickspace brochureQuickspace brochure

Contact

Vul ons contactformulier in of pak de telefoon. Een van onze experts neemt dan binnen enkele uren contact met je op.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Contact Quickspace

Bellen met

QuickSpace

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Offerte

aanvragen

Stuur ons een offerte aanvraag, en wij sturen u normaliter binnen 24 uur een offerte toe.