Decoratie op events
Decoratie in event hal
No items found.
Home
Toepassingen
Decoratie voor eventlocaties

Decoratie voor event locaties

Decoratieve ruimtes creëren binnen event locaties

Transformeer eventlocaties in adembenemende omgevingen met onze opblaasbare structuren voor decoratie. Van kleurrijke domes en indrukwekkende sculpturen tot sfeervolle verlichte wanden, onze opblaasbare decoraties voegen een speels en modern tintje toe aan elke gelegenheid.

Opblaasbare decoratie voor evenement

Directe visuele impact

Opblaasbare decoraties vormen een opvallende aanvulling op de eventlocatie, waarbij de onmiddellijke visuele impact de aandacht van het publiek trekt. Door de opvallende vormen, kleuren en ontwerpen kunnen deze structuren de sfeer van een evenement meteen verhogen, en ze dienen als centrale aandachtspunten die gasten aantrekken en betoveren.

Snelle installatie en veelzijdigheid

Het opblaasbare karakter van QuickSpace decoraties maakt een snelle installatie mogelijk, wat cruciaal is voor evenementen met strakke deadlines of last-minute wijzigingen.

Bovendien biedt de veelzijdigheid van opblaasbare structuren organisatoren de vrijheid om de decoratie aan te passen aan specifieke thema's, kleurenschema's of branding, waardoor ze geschikt zijn voor diverse gelegenheden en creatieve concepten.

Opblaasbare decoratie op events
Unieke decoratie voor event locaties

Budgetvriendelijk en aantrekkingskracht

Opblaasbare decoraties vormen een kostenefficiënte decoratiekeuze zonder in te leveren op visuele impact. Ze zijn vaak betaalbaarder dan traditionele decoratiemethoden en bieden toch een opvallende esthetiek.

Bovendien hebben opblaasbare structuren een intrinsieke publieksaantrekkingskracht. Gasten worden aangetrokken tot de opvallende vormen en het speelse karakter, wat niet alleen de algehele sfeer verhoogt, maar ook bijdraagt aan positieve herinneringen en interactie tijdens het evenement.

Lees onze

reviews

Messe Düsseldorf
|

Zoals altijd was alles geweldig, de op- en afbouwploeg was uitstekend, we zullen graag weer boeken.

PWC
|

De domes zijn erg positief ontvangen! Mensen vonden het leuk om eens wat anders mee te maken in een ruimte dan de standaardsetting. Dit nodigde ook uit tot meer interactie en meer creativiteit, precies wat we wilde bereiken. Daarnaast functioneerde de scheidingswanden ook perfect.

Kortom, wij zijn heel bij! Dus we zullen vast en zeker in de toekomst nog eens bij jullie aankloppen.

Ahoy
|

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

Van Nelle Fabriek
|

Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer.

Gia Centre
|

QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten.

Docks Dome
|
Martine van Riel

Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer.

De Kromhout Hal
|

Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit!

Definieer uw

ruimte

QuickSpace beschikt over een zeer ruime voorraad diverse modellen, zodat wij nagenoeg voor iedere vraag een passende oplossing kunnen bieden.
Een groot deel van onze modellen is modulair, waardoor er ook unieke designs gecreëerd kunnen worden naast onze standaard modellen.

Al benieuwd naar onze oplossingen?
Quickspace brochureQuickspace brochureQuickspace brochure

Contact

Vul ons contactformulier in of pak de telefoon. Een van onze experts neemt dan binnen enkele uren contact met je op.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Contact Quickspace

Bellen met

QuickSpace

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Offerte

aanvragen

Stuur ons een offerte aanvraag, en wij sturen u normaliter binnen 24 uur een offerte toe.