Dome als lounge area
No items found.
Home
Toepassingen
Lounge area

Een unieke lounge area op uw event

Moderne elegantie van een dome voor een unieke lounge ervaring

Stap binnen in de toekomst van ontspanning in onze lounge domes. Deze architectonische structuur biedt een oase van rust, omgeven door de moderne elegantie van de dome. Hier smelten comfort en stijl samen, en creëren een unieke plek voor verfijnde ontmoetingen en ontspanning.

Ontspannen ontmoeten in een dome

Ontspannen ontmoetingen

De Lounge Dome is ontworpen als een ontmoetingsplek waar mensen samenkomen om te ontspannen. Of het nu gaat om informele gesprekken, meditatieve momenten of gewoon even uitblazen op een beurs of congres, de Lounge Dome creëert een sfeer waarin ontspannen ontmoetingen vanzelfsprekend zijn.

Comfortabele zitplaatsen nodigen uit tot informele gesprekken of introspectieve momenten. Met aanpasbare verlichting en een harmonieuze akoestiek en muziek vormt deze ruimte de perfecte omgeving voor een ontspannen ervaring, op rumoerige plaatsen als beurzen en congressen.

Aanpasbare verlichting

De verlichting in de Lounge Dome is aanpasbaar aan verschillende behoeften en stemmingen. Van helder en levendig tot zacht en gedimd, de aanpasbare verlichting creëert een gepersonaliseerde ambiance die de sfeer van de ruimte kan transformeren.

Lounge domes met LED
Lounge dome met elegant design

Moderne elegantie

De dome architectuur geeft de Lounge Area een eigentijdse en verfijnde uitstraling. Het strakke design en de moderne esthetiek maken van deze ruimte niet alleen een plek om te ontspannen, maar ook een visueel aantrekkelijke omgeving die de zintuigen prikkelt.

Lees onze

reviews

Messe Düsseldorf
|

Zoals altijd was alles geweldig, de op- en afbouwploeg was uitstekend, we zullen graag weer boeken.

PWC
|

De domes zijn erg positief ontvangen! Mensen vonden het leuk om eens wat anders mee te maken in een ruimte dan de standaardsetting. Dit nodigde ook uit tot meer interactie en meer creativiteit, precies wat we wilde bereiken. Daarnaast functioneerde de scheidingswanden ook perfect.

Kortom, wij zijn heel bij! Dus we zullen vast en zeker in de toekomst nog eens bij jullie aankloppen.

Ahoy
|

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

Van Nelle Fabriek
|

Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer.

Gia Centre
|

QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten.

Docks Dome
|
Martine van Riel

Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer.

De Kromhout Hal
|

Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit!

Definieer uw

ruimte

QuickSpace beschikt over een zeer ruime voorraad diverse modellen, zodat wij nagenoeg voor iedere vraag een passende oplossing kunnen bieden.
Een groot deel van onze modellen is modulair, waardoor er ook unieke designs gecreëerd kunnen worden naast onze standaard modellen.

Al benieuwd naar onze oplossingen?
Quickspace brochureQuickspace brochureQuickspace brochure

Contact

Vul ons contactformulier in of pak de telefoon. Een van onze experts neemt dan binnen enkele uren contact met je op.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Contact Quickspace

Bellen met

QuickSpace

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Offerte

aanvragen

Stuur ons een offerte aanvraag, en wij sturen u normaliter binnen 24 uur een offerte toe.