No items found.
Home
Toepassingen
Cursusruimte

Tijdelijke cursusruimte

Een innovatieve en inspirerende leeromgeving

De opblaasbare cursusruimte biedt een flexibele setting voor educatieve of informatieve doeleinden. Ontdek onze ruime keuze en variatie in cursusruimtes.

Tijdelijke cursusruimte

Flexibele leeromgeving

De opblaasbare cursusruimte biedt een flexibele setting voor educatieve doeleinden. De structuur kan qua vormgeving worden aangepast aan verschillende leerbehoeften, waardoor het mogelijk is om de ruimte te gebruiken voor workshops, trainingen, interactieve lessen of andere educatieve evenementen.

De  structuur bevordert een gevoel van openheid en samenwerking, terwijl de akoestische eigenschappen zorgen voor een optimale geluidsbeleving. Dankzij het efficiënte opblaasbare ontwerp is deze cursusruimte snel en gemakkelijk in te richten, waardoor het een praktische keuze is voor diverse educatieve evenementen.

Snelle installatie en aanpassing

Het opblaasbare ontwerp maakt een snelle installatie mogelijk, waardoor de cursusruimte snel beschikbaar is voor gebruik. Bovendien maakt deze eigenschap het gemakkelijk om de ruimte aan te passen aan veranderende behoeften of om deze op te zetten voor tijdelijke educatieve evenementen.

Ruimte voor cursussen
Cursusruimte met goede akoestiek

Cursusruimte met optimale akoestiek en inspirerende atmosfeer

De akoestische eigenschappen van de opblaasbare cursusruimte zorgen voor goede omstandigheden, wat essentieel is voor effectieve kennisoverdracht.

De vormgeving van de structuur draagt bij aan een inspirerende atmosfeer, waarin deelnemers worden aangemoedigd tot betrokkenheid en samenwerking, waardoor de educatieve ervaring wordt versterkt.

Lees onze

reviews

Messe Düsseldorf
|

Zoals altijd was alles geweldig, de op- en afbouwploeg was uitstekend, we zullen graag weer boeken.

PWC
|

De domes zijn erg positief ontvangen! Mensen vonden het leuk om eens wat anders mee te maken in een ruimte dan de standaardsetting. Dit nodigde ook uit tot meer interactie en meer creativiteit, precies wat we wilde bereiken. Daarnaast functioneerde de scheidingswanden ook perfect.

Kortom, wij zijn heel bij! Dus we zullen vast en zeker in de toekomst nog eens bij jullie aankloppen.

Ahoy
|

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

Van Nelle Fabriek
|

Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer.

Gia Centre
|

QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten.

Docks Dome
|
Martine van Riel

Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer.

De Kromhout Hal
|

Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit!

Definieer uw

ruimte

QuickSpace beschikt over een zeer ruime voorraad diverse modellen, zodat wij nagenoeg voor iedere vraag een passende oplossing kunnen bieden.
Een groot deel van onze modellen is modulair, waardoor er ook unieke designs gecreëerd kunnen worden naast onze standaard modellen.

Al benieuwd naar onze oplossingen?
Quickspace brochureQuickspace brochureQuickspace brochure

Contact

Vul ons contactformulier in of pak de telefoon. Een van onze experts neemt dan binnen enkele uren contact met je op.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Contact Quickspace

Bellen met

QuickSpace

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Offerte

aanvragen

Stuur ons een offerte aanvraag, en wij sturen u normaliter binnen 24 uur een offerte toe.