Break-out ruimtes op event
No items found.
Home
Toepassingen
Break-out ruimte

De ultieme break-out ruimte voor jouw event

Creëer inspirerende break-out ruimtes op jouw evenement .

Onze unieke break-out ruimtes bieden een afgesloten en toch open omgeving voor betekenisvolle discussies en samenwerkingen.

Break-out ruimtes voor op events

Intieme en inspirerende atmosfeer

QuickSpace structuren bieden een intieme sfeer voor break-out ruimtes op evenementen. De structuur creëert een afgesloten ruimte die tegelijkertijd open en uitnodigend aanvoelt. Dit bevordert een inspirerende omgeving voor brainstormsessies, workshops en samenwerkingen, waar deelnemers zich op hun gemak voelen en creativiteit wordt gestimuleerd.

Break-out ruimte met optimale akoestiek

De vormgeving van de structuur draagt bij aan een optimale akoestiek. Dit is essentieel voor effectieve communicatie tijdens discussies en presentaties in break-out ruimtes. De geluidsabsorberende eigenschappen zorgen voor heldere en verstaanbare gesprekken, waardoor deelnemers zich beter kunnen concentreren op de inhoud.

Break-out ruimte voor event voorbeeld
Break-out ruimte maken op congres

Snel opzetten en aanpassen

QuickSpace break-out ruimtes kunnen snel worden opgezet en aangepast aan de specifieke behoeften van een evenement. Dit is vooral waardevol voor break-out ruimtes, waar flexibiliteit vereist is. Organisatoren kunnen de ruimtes snel configureren voor verschillende doeleinden, wat efficiëntie en aanpassingsvermogen mogelijk maakt binnen het strakke tijdsbestek van een evenement.

Lees onze

reviews

Messe Düsseldorf
|

Zoals altijd was alles geweldig, de op- en afbouwploeg was uitstekend, we zullen graag weer boeken.

PWC
|

De domes zijn erg positief ontvangen! Mensen vonden het leuk om eens wat anders mee te maken in een ruimte dan de standaardsetting. Dit nodigde ook uit tot meer interactie en meer creativiteit, precies wat we wilde bereiken. Daarnaast functioneerde de scheidingswanden ook perfect.

Kortom, wij zijn heel bij! Dus we zullen vast en zeker in de toekomst nog eens bij jullie aankloppen.

Ahoy
|

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

Van Nelle Fabriek
|

Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer.

Gia Centre
|

QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten.

Docks Dome
|
Martine van Riel

Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer.

De Kromhout Hal
|

Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit!

Definieer uw

ruimte

QuickSpace beschikt over een zeer ruime voorraad diverse modellen, zodat wij nagenoeg voor iedere vraag een passende oplossing kunnen bieden.
Een groot deel van onze modellen is modulair, waardoor er ook unieke designs gecreëerd kunnen worden naast onze standaard modellen.

Al benieuwd naar onze oplossingen?
Quickspace brochureQuickspace brochureQuickspace brochure

Contact

Vul ons contactformulier in of pak de telefoon. Een van onze experts neemt dan binnen enkele uren contact met je op.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Contact Quickspace

Bellen met

QuickSpace

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Offerte

aanvragen

Stuur ons een offerte aanvraag, en wij sturen u normaliter binnen 24 uur een offerte toe.