No items found.
Home
Toepassingen
Catering area

Catering area

Waar functioneel ontwerp en culinaire toepassingen samenkomen

Maak een catering area, waar functioneel ontwerp en culinaire toepassingen harmonieus samenkomen. Onze opblaasbare structuren bieden een veelzijdige en professionele setting voor gastronomische ervaringen.

Catering ruimte in een dome

Flexibele configuratie

De opblaasbare structuren bieden een buitengewone mate van flexibiliteit bij het opzetten van de catering area. Of het nu gaat om een formeel diner, een buffetstijl presentatie of een informele netwerkreceptie, de ruimte kan moeiteloos worden geconfigureerd om aan verschillende evenement behoeften te voldoen.

Het strakke en efficiënte ontwerp maakt de ruimte aanpasbaar aan diverse culinaire behoeften, terwijl de opblaasbare structuren een moderne en elegante uitstraling behouden. Met geïntegreerde verlichting wordt de focus gelegd op de gerechten, en de flexibiliteit van de opblaasbare structuren maakt het mogelijk de ruimte te configureren voor verschillende zakelijke evenementen.

Veelzijdigheid voor diverse culinaire behoeften

De veelzijdigheid van de opblaasbare catering area komt tot uiting in de mogelijkheid om verschillende culinaire presentaties te ondersteunen. Of het nu gaat om live cooking stations, sit-down diners of informele buffetten, de ruimte kan worden aangepast aan de culinaire visie van het evenement.

Catering ruimte op events
Catering ruimte op congres

Professionele zakelijke uitstraling

Het moderne en strakke ontwerp van de opblaasbare structuren geeft de catering area een professionele uitstraling die naadloos past bij de zakelijke context van diverse evenementen. Het draagt bij aan de corporate esthetiek en helpt bij het creëren van een positieve indruk.

Lees onze

reviews

Messe Düsseldorf
|

Zoals altijd was alles geweldig, de op- en afbouwploeg was uitstekend, we zullen graag weer boeken.

PWC
|

De domes zijn erg positief ontvangen! Mensen vonden het leuk om eens wat anders mee te maken in een ruimte dan de standaardsetting. Dit nodigde ook uit tot meer interactie en meer creativiteit, precies wat we wilde bereiken. Daarnaast functioneerde de scheidingswanden ook perfect.

Kortom, wij zijn heel bij! Dus we zullen vast en zeker in de toekomst nog eens bij jullie aankloppen.

Ahoy
|

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

Van Nelle Fabriek
|

Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer.

Gia Centre
|

QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten.

Docks Dome
|
Martine van Riel

Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer.

De Kromhout Hal
|

Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit!

Definieer uw

ruimte

QuickSpace beschikt over een zeer ruime voorraad diverse modellen, zodat wij nagenoeg voor iedere vraag een passende oplossing kunnen bieden.
Een groot deel van onze modellen is modulair, waardoor er ook unieke designs gecreëerd kunnen worden naast onze standaard modellen.

Al benieuwd naar onze oplossingen?
Quickspace brochureQuickspace brochureQuickspace brochure

Contact

Vul ons contactformulier in of pak de telefoon. Een van onze experts neemt dan binnen enkele uren contact met je op.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Contact Quickspace

Bellen met

QuickSpace

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Offerte

aanvragen

Stuur ons een offerte aanvraag, en wij sturen u normaliter binnen 24 uur een offerte toe.