Workshop ruimte op events
No items found.
Home
Toepassingen
Workshopruimte

Effectieve en functionele workshop ruimtes

De veelzijdige, unieke en effectieve workshop ruimte voor jouw event

Transformeer workshops tot boeiende ervaringen met onze structuren. Deze veelzijdige ruimtes bieden een unieke omgeving voor interactieve workshop ervaringen.

Tijdelijke workshop ruimte op events

Workshopruimte voor creatieve inspiratie

QuickSpace workshopruimtes bieden een stimulerende omgeving voor creativiteit. De unieke en flexibele structuur draagt bij aan een inspirerende setting waarin deelnemers worden aangemoedigd om ideeën te delen, samen te werken en hun creativiteit te ontplooien.

Of het nu gaat om teambuilding, trainingssessies of creatieve workshops, deze opblaasbare workshopruimtes kunnen snel worden opgezet en aangepast aan specifieke behoeften.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

De opblaasbare structuur maakt snel opzetten en aanpassen mogelijk, waardoor workshopruimtes efficiënt kunnen worden geconfigureerd voor verschillende activiteiten. Of het nu gaat om teambuilding, training of brainstormsessies, deze flexibiliteit maakt de ruimtes veelzijdig en geschikt voor diverse workshops en evenementen.

Flexibele workshopruimte op events
Workshop ruimte op event

Optimale akoestiek en concentratie

De akoestische eigenschappen van de opblaasbare structuur zorgen voor een optimale geluidsbeleving. Dit is essentieel voor workshops waar effectieve communicatie en concentratie cruciaal zijn.

De ruimte minimaliseert externe geluiden, waardoor deelnemers zich beter kunnen concentreren op de inhoud van de workshop en de interactie met elkaar.

Lees onze

reviews

Messe Düsseldorf
|

Zoals altijd was alles geweldig, de op- en afbouwploeg was uitstekend, we zullen graag weer boeken.

PWC
|

De domes zijn erg positief ontvangen! Mensen vonden het leuk om eens wat anders mee te maken in een ruimte dan de standaardsetting. Dit nodigde ook uit tot meer interactie en meer creativiteit, precies wat we wilde bereiken. Daarnaast functioneerde de scheidingswanden ook perfect.

Kortom, wij zijn heel bij! Dus we zullen vast en zeker in de toekomst nog eens bij jullie aankloppen.

Ahoy
|

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

Van Nelle Fabriek
|

Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer.

Gia Centre
|

QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten.

Docks Dome
|
Martine van Riel

Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer.

De Kromhout Hal
|

Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit!

Definieer uw

ruimte

QuickSpace beschikt over een zeer ruime voorraad diverse modellen, zodat wij nagenoeg voor iedere vraag een passende oplossing kunnen bieden.
Een groot deel van onze modellen is modulair, waardoor er ook unieke designs gecreëerd kunnen worden naast onze standaard modellen.

Al benieuwd naar onze oplossingen?
Quickspace brochureQuickspace brochureQuickspace brochure

Contact

Vul ons contactformulier in of pak de telefoon. Een van onze experts neemt dan binnen enkele uren contact met je op.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Contact Quickspace

Bellen met

QuickSpace

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Offerte

aanvragen

Stuur ons een offerte aanvraag, en wij sturen u normaliter binnen 24 uur een offerte toe.