Event hal opdelen in kleinere ruimtes
No items found.
Home
Toepassingen
Opdelen grote evenementenhallen

Grote event hallen efficiënt opdelen

Creëer snel, flexibele en veelzijdige ruimtes

Transformeer grootschalige evenementenhallen met onze opblaasbare wanden en creëer flexibele, veelzijdige ruimtes.

Subruimtes in een event hal

Flexibele ruimte-indeling

Transformeer grootschalige evenementenhallen met onze opblaasbare structuren en creëer flexibele, veelzijdige ruimtes. Of het nu gaat om beurzen, congressen of andere zakelijke bijeenkomsten, onze wanden bieden de mogelijkheid om grote hallem op te delen in intiemere, functionele secties.

Dankzij het opblaasbare ontwerp zijn deze structuren snel te installeren en af te breken, waardoor aanpassingen aan de ruimte eenvoudig en efficiënt zijn. De aanpasbaarheid in grootte en de mogelijkheid tot integratie van branding maken deze opblaasbare wanden een essentieel hulpmiddel om elke evenementenhal te transformeren en aan te passen aan specifieke behoeften.

Diverse modellen en modulariteit

QuickSpace opblaasbare structuren en wanden zijn modulair en aanpasbaar in grootte, zodat ze kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van het evenement.

Naast onze ruime voorraad en diverse modellen, kunnen we door de modulaire eigenschappen nagenoeg alle vormen en maten van ruimtes maken.

Tijdelijke ruimte op event
Tijdelijke ruimte in event hal

Kostenbesparing voor event hallen

Het opdelen van grote hallen met opblaasbare structuren en wanden is kosteneffectief  in vergelijking met ruimtes van plaatmateriaal, permanente scheidingswanden of bouwkundige aanpassingen. Het elimineert de noodzaak van structurele veranderingen en biedt een tijdelijke, betaalbare en duurzame oplossing.

Lees onze

reviews

Messe Düsseldorf
|

Zoals altijd was alles geweldig, de op- en afbouwploeg was uitstekend, we zullen graag weer boeken.

PWC
|

De domes zijn erg positief ontvangen! Mensen vonden het leuk om eens wat anders mee te maken in een ruimte dan de standaardsetting. Dit nodigde ook uit tot meer interactie en meer creativiteit, precies wat we wilde bereiken. Daarnaast functioneerde de scheidingswanden ook perfect.

Kortom, wij zijn heel bij! Dus we zullen vast en zeker in de toekomst nog eens bij jullie aankloppen.

Ahoy
|

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

Van Nelle Fabriek
|

Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer.

Gia Centre
|

QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten.

Docks Dome
|
Martine van Riel

Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer.

De Kromhout Hal
|

Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit!

Definieer uw

ruimte

QuickSpace beschikt over een zeer ruime voorraad diverse modellen, zodat wij nagenoeg voor iedere vraag een passende oplossing kunnen bieden.
Een groot deel van onze modellen is modulair, waardoor er ook unieke designs gecreëerd kunnen worden naast onze standaard modellen.

Al benieuwd naar onze oplossingen?
Quickspace brochureQuickspace brochureQuickspace brochure

Contact

Vul ons contactformulier in of pak de telefoon. Een van onze experts neemt dan binnen enkele uren contact met je op.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Contact Quickspace

Bellen met

QuickSpace

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Offerte

aanvragen

Stuur ons een offerte aanvraag, en wij sturen u normaliter binnen 24 uur een offerte toe.