No items found.
Home
Toepassingen
Presentatieruimte

Presentatieruimte op jouw event

Presentatieruimte creëren met domes

Stap binnen in de toekomst van presentaties in onze state-of-the-art domes. Deze architecturale structuren bieden een dynamische omgeving voor inspirerende presentaties en zakelijke bijeenkomsten.

Presentatie ruimte in een dome

Inspirerende omgeving

QuickSpace domes bieden moeiteloos de mogelijkheid om unieke presentatieruimtes te creëren tijdens uw evenement, conferentie of op kantoor.

Onze domes kunnen in een oogwenk worden opgezet en zijn verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen, geschikt voor intieme bijeenkomsten tot grootschalige evenementen met meer dan 1000 personen.

Daarnaast zorgen ze voor optimale akoestiek en kunnen ze worden verlicht in de kleuren die aansluiten bij uw voorkeuren. Met ons gevarieerde aanbod aan presentatieruimtes vervullen wij elke behoefte op een stijlvolle wijze.

Optimale akoestiek

Dankzij de flexibiliteit van onze presentatieruimtes kunnen ze moeiteloos op elke gewenste locatie worden geplaatst. Denk hierbij aan het strategisch positioneren van de presentatieruimte in de nabijheid van het evenement zelf, waardoor uw publiek wordt ontzien van lange wandelafstanden. Dit niet alleen voorziet in het gemak voor uw gasten, maar bespaart tevens waardevolle tijd, zowel voor u als voor uw publiek.

In een omgeving vol geluid, zoals een bruisende beurs of een levendig evenement, zijn geluidsisolatie en akoestiek van cruciaal belang bij het verzorgen van een presentatie. Onze producten zijn doordacht ontworpen om te voorzien in een optimale akoestiek.

Dit maakt het zelfs mogelijk om meerdere presentaties simultaan te houden, zonder dat geluidsoverdracht tussen de domes plaatsvindt.

Presentatieruimte in een dome op event
Presentatieruimtes op een event

Presentatieruimte met ambiance en uitstraling

De ambiance en uitstraling van de omgeving spelen een essentiële rol bij het succes van uw presentatie. Onze presentatieruimtes zijn niet alleen uniek, maar dragen ook bij aan een vernieuwende en inspirerende atmosfeer. Door middel van doordachte verlichtingsopties kunt u de ruimtes bovendien voorzien van een speciaal effect en een unieke kleur, waardoor elke presentatie een onvergetelijke indruk achterlaat.

De afgesloten omgeving van de dome minimaliseert externe afleidingen, waardoor zowel de presentator als het publiek zich volledig kan concentreren op de inhoud van de presentatie. Dit draagt bij aan een effectieve en betrokken presentatie-ervaring.

Lees onze

reviews

Messe Düsseldorf
|

Zoals altijd was alles geweldig, de op- en afbouwploeg was uitstekend, we zullen graag weer boeken.

PWC
|

De domes zijn erg positief ontvangen! Mensen vonden het leuk om eens wat anders mee te maken in een ruimte dan de standaardsetting. Dit nodigde ook uit tot meer interactie en meer creativiteit, precies wat we wilde bereiken. Daarnaast functioneerde de scheidingswanden ook perfect.

Kortom, wij zijn heel bij! Dus we zullen vast en zeker in de toekomst nog eens bij jullie aankloppen.

Ahoy
|

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

Van Nelle Fabriek
|

Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer.

Gia Centre
|

QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten.

Docks Dome
|
Martine van Riel

Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer.

De Kromhout Hal
|

Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit!

Definieer uw

ruimte

QuickSpace beschikt over een zeer ruime voorraad diverse modellen, zodat wij nagenoeg voor iedere vraag een passende oplossing kunnen bieden.
Een groot deel van onze modellen is modulair, waardoor er ook unieke designs gecreëerd kunnen worden naast onze standaard modellen.

Al benieuwd naar onze oplossingen?
Quickspace brochureQuickspace brochureQuickspace brochure

Contact

Vul ons contactformulier in of pak de telefoon. Een van onze experts neemt dan binnen enkele uren contact met je op.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Contact Quickspace

Bellen met

QuickSpace

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Offerte

aanvragen

Stuur ons een offerte aanvraag, en wij sturen u normaliter binnen 24 uur een offerte toe.