No items found.
Home
Toepassingen
Tentoonstellingswanden

Opblaasbare tentoonstellingswanden

Ontdek de kracht van opblaasbare tentoonstellingswanden voor een onderscheidende presentatie

Opblaasbare tentoonstellingswanden creëren een onmiddellijke en opvallende visuele impact die de aandacht van het publiek trekt.

Opblaasbare tentoonstellingswand

Tentoonstellingswanden met visuele impact

Opblaasbare tentoonstellingswanden creëren een onmiddellijke en opvallende visuele impact die de aandacht van het publiek trekt. Deze wanden fungeren als blikvangers, waardoor bezoekers zich sneller tot de tentoonstelling aangetrokken voelen. De  visuele esthetiek draagt bij aan het onderscheid van de presentatie in een drukke expositieruimte.

Het lichte en flexibele ontwerp maakt het eenvoudig om op maat gemaakte expositieruimtes te creëren, terwijl de aanpasbare verlichting een indrukwekkende sfeer schept. Of het nu gaat om kunsttentoonstellingen, productlanceringen of bedrijfspresentaties, deze opblaasbare wanden bieden niet alleen veelzijdigheid, maar ook een onvergetelijke visuele ervaring die merken in de schijnwerpers plaatst.

Licht, flexibel en herbruikbaar ontwerp

Dankzij het lichte en flexibele ontwerp van de opblaasbare wanden worden logistieke uitdagingen geminimaliseerd. QuickSpace of exposanten kunnen de wanden gemakkelijk transporteren en installeren. Deze eigenschappen verzekeren een efficiënte opzet, vooral in situaties waar tijd en mobiliteit cruciaal zijn.

Onze tentoonstellingswanden zijn daarnaast herbruikbaar, wat een duurzame en kosteneffectieve oplossing biedt. Exposanten kunnen deze wanden herhaaldelijk inzetten voor verschillende evenementen zonder concessies te doen aan kwaliteit of negatieve impact op milieu.

Opblaasbare wand voor tentoonstelling
Opblaasbare wanden voor tentoonstelling

Aanpasbare ruimtes

De opblaasbare wanden bieden een unieke mogelijkheid om de expositieruimte volledig aan te passen naar wens. Exposanten kunnen met gemak variërende lay-outs creëren, zodat de tentoonstellingsruimte perfect aansluit bij hun specifieke presentatiebehoeften. Dit maakt een op maat gemaakte presentatie mogelijk.

Lees onze

reviews

Messe Düsseldorf
|

Zoals altijd was alles geweldig, de op- en afbouwploeg was uitstekend, we zullen graag weer boeken.

PWC
|

De domes zijn erg positief ontvangen! Mensen vonden het leuk om eens wat anders mee te maken in een ruimte dan de standaardsetting. Dit nodigde ook uit tot meer interactie en meer creativiteit, precies wat we wilde bereiken. Daarnaast functioneerde de scheidingswanden ook perfect.

Kortom, wij zijn heel bij! Dus we zullen vast en zeker in de toekomst nog eens bij jullie aankloppen.

Ahoy
|

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

Van Nelle Fabriek
|

Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer.

Gia Centre
|

QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten.

Docks Dome
|
Martine van Riel

Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer.

De Kromhout Hal
|

Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit!

Definieer uw

ruimte

QuickSpace beschikt over een zeer ruime voorraad diverse modellen, zodat wij nagenoeg voor iedere vraag een passende oplossing kunnen bieden.
Een groot deel van onze modellen is modulair, waardoor er ook unieke designs gecreëerd kunnen worden naast onze standaard modellen.

Al benieuwd naar onze oplossingen?
Quickspace brochureQuickspace brochureQuickspace brochure

Contact

Vul ons contactformulier in of pak de telefoon. Een van onze experts neemt dan binnen enkele uren contact met je op.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Contact Quickspace

Bellen met

QuickSpace

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Offerte

aanvragen

Stuur ons een offerte aanvraag, en wij sturen u normaliter binnen 24 uur een offerte toe.