Home
Presentatieruimte

Presentatieruimte voor events en congressen huren

Uniek en functioneel

Presentatieruimte
Presentatieruimte op events
Presentatie ruimte op congres
No items found.

Een ruime keus aan presentatieruimtes

QuickSpace heeft een ruim aanbod aan ruimtes, zodat we voor iedere vraag een oplossing kunnen bieden. De presentatieruimtes variëren in grootte van 1 tot 1000 personen, en zijn in vierkante, rechthoekige, ovale en ronden vormen verkrijgbaar.

Onze

domes voor verhuur

Alle modellen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
16 - 40
N.V.T.
Schakelbaar
0 - 2
1 - 2
4 - 28
8 - 140
10 - 16
12 - 40
20 - 250
40 – 50

Belangrijke eisen van een goede presentatieruimte

INSPIRERENDE OMGEVING

De omgeving waarin de presentatie plaatsvindt, heeft een grote invloed op hoe de boodschap wordt ontvangen. Het kiezen van een externe locatie voor bedrijfsevents draagt bij aan het creëren van een andere sfeer dan de gebruikelijke kantooromgeving, wat meer openheid en interactie bij het publiek bevordert. Presentaties die worden gehouden in bijzondere ruimtes blijven vaak beter bij het publiek hangen.


OPTIMALE AKOESTIEK

Goede geluidsdichtheid en akoestiek zijn cruciaal voor presentatieruimtes, vooral in een rumoerige omgeving zoals een beurs of congres. Onze presentatieruimtes zijn ontworpen met het oog op optimale akoestiek en geluidsabsorptie, waardoor meerdere ruimtes naast elkaar kunnen worden geplaatst zonder geluidsoverdracht tussen de ruimtes, waardoor verschillende groepen geen last van elkaar hebben.

JUISTE TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Een goede presentatie vereist de juiste technische ondersteuning, zoals beeld- en geluidssystemen. Zorg voor voldoende geluidsversterking en overweeg het gebruik van een mobiele microfoon om vragen uit het publiek te kunnen horen.

GEDEGEN VERLICHTING

Verschillende kleuren verlichting hebben verschillende effecten op de gemoedstoestand van het publiek. Het is belangrijk om hierbij rekening te houden bij het ontwerpen van de presentatieruimte. Sommige kleuren licht, zoals geel licht, kunnen echter het lezen van tekst bemoeilijken.

JUIST KLIMAAT

Het juiste klimaat en een goede luchtkwaliteit zijn van groot belang voor een comfortabele presentatieomgeving. Zorg voor voldoende ventilatie en overweeg het gebruik van verwarming of airconditioning om een optimale atmosfeer te creëren. Het is belangrijk dat de ruimte fris en goed geventileerd is, om te voorkomen dat het publiek zich benauwd voelt tijdens de presentatie.

Presentatieruimtes met een scala aan unieke voordelen

UNIEK DESIGN

Onze presentatieruimtes hebben een innovatieve uitstraling en design, wat bijdraagt aan een inspirerende omgeving. Ze zijn verkrijgbaar in diverse formaten en designs en kunnen worden verlicht met LED-verlichting in elke gewenste kleur, passend bij jouw merk of thema.

OPTIMALE AKOESTIEK

Goede geluidsdichtheid en akoestiek zijn cruciaal tijdens presentaties, vooral op rumoerige locaties zoals beurzen. Onze producten zijn speciaal ontworpen voor optimale akoestiek en geluidsabsorptie, waardoor meerdere ruimtes naast elkaar kunnen worden geplaatst zonder geluidsoverdracht tussen de ruimtes, zodat verschillende groepen geen hinder van elkaar ondervinden.

SNELLE INSTALLATIE EN DEMONTAGE

Onze presentatieruimtes kunnen razendsnel worden geïnstalleerd en gedemonteerd. Met ons ervaren team kunnen we flexibel op- en afschalen, waardoor we in korte tijd meerdere ruimtes kunnen opzetten en afbreken. Dit biedt de mogelijkheid om locaties korter te huren of om een hal op een evenement meerdere functies te geven, zoals workshops en plenaire sessies op dezelfde dag.

BESPARING VAN TIJD & GELD

Dankzij de snelle op- en afbouw is het vaak mogelijk om minder dagen voor de locatie te huren, waardoor kosten worden bespaard. Bovendien kunnen we indien gewenst 's nachts de op- en afbouw verzorgen, zodat de locatie overdag beschikbaar blijft voor andere evenementen. Dit geeft evenementlocaties de mogelijkheid om hun ruimte efficiënter te benutten voor meerdere evenementen.

Opblaasbare presentatieruimtes bieden hierbij aanzienlijke voordelen ten opzichte van traditionele ruimtes gemaakt van hout of ander plaatmateriaal, zoals een snellere op- en afbouw en een grotere flexibiliteit in ontwerp en vormgeving.

Voordelen

 • Brandveiligheid certificering
  Brandveiligheid certificering
  Al onze structuren zijn voorzien van de juiste brandveiligheid certificering, zoals B1 of M1
  Duurzaam en circulair
  Duurzaam en circulair
  Reduceer CO2 uitstoot en veroorzaak geen afvalstromen
  Optimale akoestiek en geluidsdemping
  Optimale akoestiek en geluidsdemping
  Geen geluidsoverdracht tussen groepen personen
  Met LED in allerlei kleuren te verlichten
  Met LED in allerlei kleuren te verlichten
  Verlicht de structuur in een gewenste kleur, voor de perfecte ambiance
  Geen geluid van ventilatoren
  Geen geluid van ventilatoren
  Stilte en privacy voor optimale omstandigheden
  Optioneel met deursysteem
  Optioneel met deursysteem
  Vergroot privacy en akoestiek met een glazen deursysteem
  Minimale montage- en demontagetijd
  Minimale montage- en demontagetijd
  Bespaar tijd en geld door snelle installatie en demontage
  Ruimtes voor 1 tot 1000+ personen
  Ruimtes voor 1 tot 1000+ personen
  Wij bieden designs en maten voor iedere vraag
  Verschillende lengtes en vormen, modulair te verbinden
  Verschillende lengtes en vormen, modulair te verbinden
  Creëer iedere gewenste lengte en vorm door de modulaire opbouw

Geschikte toepassingen

Presentatieruimte
Product presentaties
Break-out ruimte
Workshopruimte

Meer informatie over

presentatieruimtes

Ontvang onze productbrochures, prijslijst en een persoonlijk vrijblijvend advies
Quickspace brochureQuickspace brochureQuickspace brochure
Waar leveren jullie zoal?

QuickSpace levert haar domes en structuren in principe wereldwijd. Onze focus ligt op Europa, maar we zijn bijvoorbeeld ook te vinden in de USA.

Lees onze

reviews

Messe Düsseldorf
|

Zoals altijd was alles geweldig, de op- en afbouwploeg was uitstekend, we zullen graag weer boeken.

PWC
|

De domes zijn erg positief ontvangen! Mensen vonden het leuk om eens wat anders mee te maken in een ruimte dan de standaardsetting. Dit nodigde ook uit tot meer interactie en meer creativiteit, precies wat we wilde bereiken. Daarnaast functioneerde de scheidingswanden ook perfect.

Kortom, wij zijn heel bij! Dus we zullen vast en zeker in de toekomst nog eens bij jullie aankloppen.

Ahoy
|

"De samenwerking met QuickSpace is altijd zeer professioneel, de support altijd vriendelijk en alles wordt precies geleverd zoals afgesproken."

Van Nelle Fabriek
|

Veel van onze klanten hebben al het genoegen gehad om met QuickSpace materialen te werken bij de Van Nelle Fabriek. Hun ontwerp houdt het geluid binnen de subsessies, waardoor het een aangename omgeving is voor presentaties, brainstormsessies of één-op-één vergaderingen. Ook de LED-verlichting draagt bij aan de sfeer.

Gia Centre
|

QuickSpace biedt unieke geluiddichte ruimtes die wij gebruiken om presentatieruimten en workshopruimten in onze evenementenlocatie te creëren. Hun oplossingen maken ons veel flexibeler in het voldoen aan de behoeften aan aparte ruimtes van onze klanten.

Docks Dome
|
Martine van Riel

Voor evenementen met break-outs of parallelle sessies zijn de Domes van QuickSpace ideaal. De snelle installatie is een groot pluspunt voor onze klanten en de LED-verlichting maakt ze goed zichtbaar in de ruimte en draagt bij tot de sfeer.

De Kromhout Hal
|

Quickspace is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn super flexibel en denken altijd met ons mee voor de verschillende projecten op onze Kromhout Hal. Ze hebben ook veel mogelijkheden om aparte ruimtes te creëren en de materialen zijn professioneel. Alles ziet er altijd netjes uit!

Recente

projecten

Alle projecten
70-75
20 - 25
50 - 60
85 - 95
120 - 140
140 - 160
190 - 210
230 - 250
130 - 140
90 - 100
18 - 22
26 - 30
10 - 12
36 - 40
48 - 54
68-72
68 - 72
66 - 72
16 - 40
30 - 34
65 - 70
160 - 180
4 - 8
N.V.T.
10 - 16
Schakelbaar
12 - 16
0 - 2
18 - 22
1 - 2
20 - 25
4 - 28
24 - 28
8 - 140
35 - 40
10 - 16
40 - 45
12 - 40
40 - 50
20 - 250
60 - 66
40 – 50
70 - 75
85 - 95
90 - 100
100 - 120
120 - 140
140 - 160
190 - 210
230 - 250

Contact

Vul ons contactformulier in of pak de telefoon. Een van onze experts neemt dan binnen enkele uren contact met je op.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Contact Quickspace

Bellen met

QuickSpace

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hartelijk

dank

Een van onze experts zal snel contact met je opnemen om je verder te helpen. Heb je ondertussen nog vragen of ideeën, aarzel dan niet om ons te bellen. We kijken ernaar uit om samen iets geweldigs te creëren!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Offerte

aanvragen

Stuur ons een offerte aanvraag, en wij sturen u normaliter binnen 24 uur een offerte toe.